REMODELLING AND 2 STOREY REAR EXTENSION

Significant rear extension to a semi-detached, ex-LA house in Hove.  The extension was the second phase of works to remodel the house, and added a large kitchen-dining room to the rear with sliding doors and windows opening onto the garden.  At first floor the existing box room was converted to a family bathroom, and knocked through to a new bedroom with vaulted ceiling.  The project was undertaken on a careful budget and required householder planning permission.

Rear view of the new extension to the back of the house.

The back of the house before the new extension was added.

As Existing floor plans

As Proposed floor plans

© 2023 by Sasha Blake. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now